13 Goals in 2 wedstrijden wat een “spanning”wat een “feest”. Ik geef toe ik had nog niet eerder een 10-0 of beter meegemaakt, maar was dat nu echt leuk? Nee de finale vorig jaar tegen Spanje was leuk en spannend, dat zijn wedstrijden waar je graag naar toe wil. Een 11-0 tegen San Marino tja.... en je moet er helemaal voor naar eindhoven, waardoor je ook nog eens de 11e goal moet missen omdat die klotenstad zo fucking ver weg is dat je je laatste trein niet meer gaat halen als je de wedstrijd uitzit en opgehouden wordt in de massa. Geheel in stijl voor dit soort wedstrijden waren we natuurlijk weer rete laat aanwezig. Enorm grappig in dat gloeilampen stadion, Brabants tellen of zo. Je hebt kaarten ergens langs de lange zijde rij 3. In de meeste stadions begint alles met rij 1 dan rij 2 en dan rij 3..... en aangezien we laat waren bleken er ook slechts plaatsen vrij op de 3e rij. En ook nog eens met de juiste stoelnummers, zowaar eens een keer geen mensen op onze plek......

De tas gepakt, de vrouw gedag gezoend en op naar 6 dagen voetbalfeest. Eindelijk weer een wedstrijden om naar toe te gaan. Het is verdorie bijna een half jaar geleden. Ok de oefenpotje in Brazilië en Uruguay van de zomer zonder winst was natuurlijk wel voetbal met het Nederlands elftal, maar beide landen waren net een beetje te ver weg om er heen te gaan en deze matige potjes te aanschouwen.

12 Goals zo maar even live meepikken. Dinsdagmorgen 22 maart 2011 al om 5 uur vetrekken bij Paul vandaan. Voor de files in Eindhoven zien te komen om de 8:35 van Wizzair naar Boedapest te halen. Half 9 vliegen vanuit semi België is natuurlijk belachelijk, maar ja je moet wat. De vlucht was standaard, lekker krap zittend in een A320 Airbus van Wizzair. Och ja het is geen 2 uur vliegen who cares.

Oh jee.... Na de verloren Finale was de motivatie even wat minder, zelfs zitten denken aan het afsluiten van mijn interland carrière. Maar ja voor het voetbal ga ik toch al niet meer heen en als dat wegvalt dan verwaterd natuurlijk ook het bier drinken en de leuke vakanties. Dus ik stel mij nog steeds ter beschikking van Oranje. Laat de FIFA en de EUFA lekker loten waar ik naar toe moet op vakantie.

Een verhaal over Zuid Afrika zonder de apartheid te noemen zou niet gaan. En een week is veel te kort om een goed oordeel te vormen en ik kan me echt niet voorstellen hoe erg het voor de val was.

Of blader eens door de oudere berichten
pagina: 1 2 3