Live Finland - Nederland en San Marino


 olympic_parks_07.jpgDe tas gepakt, de vrouw gedag gezoend en op naar 6 dagen voetbalfeest. Eindelijk weer een wedstrijden om naar toe te gaan. Het is verdorie bijna een half jaar geleden. Ok de oefenpotje in BraziliŽ en Uruguay van de zomer zonder winst was natuurlijk wel voetbal met het Nederlands elftal, maar beide landen waren net een beetje te ver weg om er heen te gaan en deze matige potjes te aanschouwen. Engeland uit leek me ook wel wat, was al een tijdje niet in Waxy O`Connergeweest, maar ja vlak voordat ik naar Londen wilde varen werd de wedstrijd afgelast.

Maar dat was, nu is wat komt... San Marino thuis, nou ja thuis.... het is wel helemaal in Eindhoven. De oefeninterland tegen Duitsland later dit jaar is dichterbij bij huis. Dus tas gepakt en vanaf Nederland San Marino maar gelijk door met de trein naar Schiphol want het vliegtuig vertrekt zaterdag vroeg naar Helsinki.

Nederland Ė San Marino vrijdagavond live in Eindhoven, je moet er maar zin in hebben. Waarschijnlijk eindeloos heen en weer getik op de helft van de San Marinianen (of zo) tegen een muur van elf man. Als het loopt is het zomaar 6 tot 10 Ė 0, loopt het niet dan zal de teller ergens tussen de 1 en de 3 blijven steken. Hoe dan ook, vul bij de bookmakers maar vast in dat Nederland gaat winnen, spanning in de wedstrijd zal er niet zijn.

Eigenlijk geld dat ook aanstaande dinsdag tegen Finland. Als huidige nummer 1 van de FIFA wereldranglijst wordt gewoon verwacht dat we Finland op zouden moeten rollen. En al zouden we dat niet doen, we staan dermate ruim voor in de stand dat we alleen nog theoretisch niet naar het EK kunnen. Maar ja het gebrek aan wedstrijdspanning wordt gelukkig ruimschoots gecompenseerd met 6 dagen bier drinken en stappen met mijn maten die ik al vanaf de laatste wedstrijd niet meer gezien heb.

Speaking of die nummer 1 plaats....was u ook zo blij dat we zomaar de beste ter wereld zijn. Door een compleet onbekende formule bij de FIFA rolde 2 weken na de betreffende wedstrijd uit hun computer dat wij de beste zijn ter wereld omdat Spanje een wedstrijdje had verloren. Heb onmiddellijk mijn Oranje overall aangetrokken en luid juichend door et centrum van de stad gerend, maar ik bleek de enige......

Finland   San Marino   uitwedstrijd   live  Voeg dit bericht toe aan NuJij.nl  Voeg dit bericht toe aan Ekudos  Voeg dit bericht toe aan MSN.nl  Voeg dit bericht toe aan MSN.nl  Voeg dit bericht toe aan Bligg.nl  Voeg dit bericht toe aan tagmos.nl  Voeg dit bericht toe aan google.com  Voeg dit bericht toe aan Twitter.com  Voeg dit bericht toe aan facebook


Fotos