Nederland Mexico, de meest gespannen ontspannen wedstrijd ooit


 Sdc10514.jpgDat er veel geslenterd en getreuzeld wordt tijdens dit soort tripjes dat vind echt niemand erg, maar op het moment dat de wedstrijd nadert wordt dat een ander verhaal. Op een bepaald moment is het ook ieder voor zich, nog nooit zo vroeg als nu, maar.....Het was nu 2 uur voor de wedstrijd en we besloten via een supermarkt terug naar het hotel te gaan om daar nog een paar biertjes te doen en dan naar het stadion (wat naast het hotel lag). Het besluit was beter dan de uitvoering...

Ondertussen werd nog ergens een vlag gekocht en peuken gehaald (waar ze koud bier hadden voor 1.euro 30...maar nee we moesten nu naar een supermarkt.....bij de peuken winkel gevraagd ....winkel compleet uit de richting en we hebben haast ......toch naar die supermarkt...en toen we dat ding eindelijk gevonden hadden leken ze geen koud bier te hebben, dus ik zeg,,,,,tempo heren, via die peuken winkel daar koud bier halen naar de tram en gaan.....het was nu al bijna half 7!!!

Staat vlak bij de kassa toch een rek met koud bier, dus ik pak alle biertjes uit de koelkast en wil gaan, Peter staat nu te treuzelen bij de red bull en andere energiedrankjes want die heeft nog een wodka gepakt , dus ik maan de heren nog aan pak een red bull afrekenen ik heb bier een gaan. Sta met Peter af te rekenen en ineens Jeroen weg......Peter zoekt hem op maant hem tot tempo.....wij lopen naar buiten hij nog steeds niet.... Peter terug winkel in en ziet Jeroen in de rij met 3 lauwe bieren ....zet die bieren neer en kom we moeten gaan.....dus Peter en ik lopen langzaam terug naar tram....nog steeds geen Jeroen....wij zijn bij de tram nog steeds geen Jeroen in zicht......wij toch maar de tram in om bier te gaan drinken, boze Jeroen aan de telefoon....”blablablabblaa. alleen achterlaten in vreemde stad blabla sla je op je bek blabla bla”

Bijna half 8 Jeroen ook eindelijk terug, maar nauwelijks voor rede vatbaar. “Dit gaat ernstige consequenties krijgen en weet ik veel wat” is ongeveer alles wat eruit komt. Flikker een end op, alsof ik bier voor mezelf ga halen. En als dat niet door kan dringen dan zoek je het op een bepaald moment maar zelf uit. en dat achterlaten in een vreemde stad.....2 tramlijnen eentje noord zuid eentje oost west......voor iemand die in zijn eentje door zuidoost Azië is getrokken, maar goed, op dit incident na was het erg leuk en de woede richtte zich ook vooral op Peter,

Wij naar het stadion en ik had de kaarten maar verdeeld zodat ik tussen hem inzat, Peter heeft richting het stadion nog proberen wat goed te lullen. Gelukkig hadden ze echt bier in het stadion dus we zijn maar gaan zuipen en gaandeweg leek Jeroen wat bijgetrokken.

1e helft heel goed....op Braafheid na, vreemd dat die mee mag....en de 2e helft weet ik minder goed......ze hadden namelijk echt bier in het stadion, en we hebben flink door zitten tanken en de 2e helft is een beetje aan me voorbij gegaan.....vond de Mexicaanse voor me ook heel leuk en de blonde Duitse deerne achter me ook. Ondertussen heb ik een brainwave, het staat nergens maar ik denk dat er 1 euro statiegeld op de bekers zit….ik lever in en jawel……na de wedstrijd verzamel in nog even 15 beker om ons heen en we hebben nog een paar gratis bier….

De stad in, daar nog verder dronken geworden tot een moment dat Jeroen weg wil, prima alleen Peter heeft geen sleutel van hun hotel kamer bij zich, later bleek dat ik die had , waarom weet niemand…..In de consternatie voor de wedstrijd heb ik klaarblijkelijk alles afgesloten. Dus ik geef hem mijn sleutel zodat hij tenminste altijd ergens naar binnen kan (we hadden 2 kamers). Wij uur later ook de taxi in en iets daarvoor vind ik in mijn broekzak de sleutel van hun kamer. In het hotel heeft Jeroen voor mij definitief afgedaan, hij was niet in 1 van mijn 2 bedden gekropen maar was klaarblijkelijk weer boos geworden dat hij niet in zijn eigen nest kon liggen want hij was over het balkon geklommen en zat op zijn eigen balkon te wachten tot wij terug kwamen…….

Ondertussen vind ik op mijn kamer een aantal toilettas items op andere plaatsen in de kamer dan ze daarvoor lagen en ligt mijn balkon bezaaid met 3 kapotte bierflessen…..whatever dude, maar dan klopt er toch echt iets niet……3 minuten later komt Peter met zijn tas mijn kamer binnen en besluit bij mij te slapen.

De dag daarna leek hij wat milder, maar iedereen was te brak om er iets over te zeggen. uurtje trein, uurtje wachten, door de douane, en wachten tot de melding kwam dat het vliegtuig 2 uur vertraging had, nog meer wachten, ondertussen Wim Kieft maar weer eens begroeten, of begroete hij nu mij (je komt hem namelijk heel vaak tegen bij uit interlands) en eindelijk terug. Peter schijnt het ondertussen met Jeroen uitgepraat te hebben, maar het blijft belachelijk, ten 1e schiet een beetje op, ten 2e schiet een beetje op en ten 3 loop gewoon een beetje tempo naar de tram bel ff als je niet weet welke halte je eruit moet en schiet op en ga bier drinken.

bier   ruzie   oefenwedstrijd   Nederland - Mexico  Voeg dit bericht toe aan NuJij.nl  Voeg dit bericht toe aan Ekudos  Voeg dit bericht toe aan MSN.nl  Voeg dit bericht toe aan MSN.nl  Voeg dit bericht toe aan Bligg.nl  Voeg dit bericht toe aan tagmos.nl  Voeg dit bericht toe aan google.com  Voeg dit bericht toe aan Twitter.com  Voeg dit bericht toe aan facebook


Fotos

Sdc10515.jpg
Sdc10512.jpg
Sdc10518.jpg
Sdc10519.jpg
Sdc10523.jpg
Sdc10525.jpg
Sdc10528.jpg