Werkelijk boeken voor de trip naar Johannesburg


 ebookers2.jpgVan de zeven voetbalvrienden die in november zeiden naar de Finale te gaan kon alleen Kees niet mee en hadden Paul, Tuur, Laan en Robert redenen om zo kort mogelijk heen en weer te gaan. Voor mij was nu al duidelijk dat dat een zeer dure optie zou worden en ik zocht naar andere opties en via Afriqiyah Airways (ja diegene die een tijdje geleden in Tripoli is neergestort) vond ik maandag vóór de halve finale een optie voor een vlucht van 500 euro, maar dan kon ik wel pas op de 17e terug.

Nu het grote dilemma: nu al boeken terwijl de prijs nog 500 is of toch wachten tot morgen..... Theo zag ook nog wel wat in dit tripje, maar durfde nog niet te boeken. Inmiddels was de prijs gestegen tot 700...... Ik hield het niet meer en sleurde de Mastercard door het virtuele afreken apparaat en mijn trip naar Zuid Afrika was een feit.....wordt de wedstrijd tegen Uruguay nog wel weer een beetje spannender van. Voor de zekerheid maar een coverbet van 70 dollar bij Unibet op de tegenstander gezet, zodat ik min of meer gratis heen zou vliegen als het onverhoopt nog fout zou gaan.

Het was een beetje jammer dat dinsdagmorgen de prijs ineens weer was gezakt naar 500, maar goed. je kunt niet alles hebben. Dinsdagavond met de mogelijke reisgenoten de wedstrijd gekeken en op het moment van de 3-1 ging ook Theo overstag. De schijterd durfde niet eerder te boeken. Snel kijken en ja de vlucht was nu nog voor 2 personen voor 600 de man beschikbaar...Theo en Franni gingen dus ook mee en op het moment dat Theo ook zeker was werd het 3-2 ... Spannend hoor.

Laan en Paul waren op dat moment al flink aan het balen want overbelaste lijnen bij de OAD en Kras , geen extra vluchten en snel stijgende prijzen. Robert belde intussen dat hij met zijn KLM gold card iets voor zichzelf had weten te stiften voor een zacht prijsje. Robert ging dus ook en zou maandagavond weer weg omdat hij daarna door moest naar Venezuela voor zijn werk...Leuk detail was wel dat het met een tussenlanding in Madrid zou zijn, al wisten we toen nog niet hoe het zou aflopen en of Spanje wel de tegenstander zou worden.

Pas de volgende dag kreeg ik aan het begin van de middag een sms van Laan: “Slapeloze nacht, zware stress, maar we vliegen met Corendon en gaan zondagnacht weer terug”. Wat was ik blij dat ik al wist dat ik een weekje vakantie zou hebben. Hoeveel meubilair is er stuk gegaan, Laan? De rest van de week stond in het teken van inpakken, hotel zoeken etc... Donderdagavond, nadat ik het paspoort van Kees in ontvangst had genomen om er zeker van te zijn dat we zijn kaart ook konden ophalen vertrok ik naar Theo om daar te blijven pitten om vrijdag vroeg naar Schiphol te gaan, want we waren er lang niet zeker van dat de Afriqiyah vlucht niet vreselijk overboekt zou zijn en of het überhaupt wel gelukt was....De miep aan de lijn in slecht Engels leek te bevestigen dat alles goed was gekomen, maar ja, het blijft een wat wazige website van die gasten.


Afriquyah   Finale   Johannesburg   boeken   ticket  Voeg dit bericht toe aan NuJij.nl  Voeg dit bericht toe aan Ekudos  Voeg dit bericht toe aan MSN.nl  Voeg dit bericht toe aan MSN.nl  Voeg dit bericht toe aan Bligg.nl  Voeg dit bericht toe aan tagmos.nl  Voeg dit bericht toe aan google.com  Voeg dit bericht toe aan Twitter.com  Voeg dit bericht toe aan facebook


Fotos